Prefectura Capitalei, decizie după cozile de la eliberarea de pașapoarte – PROGRAM prelungit din 20 iunie. Programare online pe platforma epasapoarte.ro

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a decis, vineri, prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, începând de luni.

17 Iunie 2022, 12:37 (actualizat 17 Iunie 2022, 12:45) Știrile TVR |

Pașaport

Astfel, programul se va desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, şi sâmbăta, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Decizia a fost adoptată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor care se prezintă la punctele de lucru din Bucureşti ale Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte şi în contextul creşterii numărului de solicitări în această perioadă.

Cererile au crescut și cu 300%, iar la ghișee se formează cozi imense și pentru programare online oamenii au foarte mult de așteptat.

Persoanele interesate de eliberarea şi de înnoirea acestor documente pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web https://epasapoarte.ro/, mai precizează Prefectura Capitalei. Dar au de așteptat pentru un loc.

Pentru programările online, în București, la centrul din mall-ul Park Lake, prima rezervare disponibilă este abia pe 12 august.

Pentru paşaportul simplu electronic, taxa este 258 de lei, pentru persoanele care au împlinit vârsta de 12 ani, respectiv 234 de lei, pentru persoanele cu vârsta mai mică de 12 ani. Pentru pasaportul simplu temporar taxa este 96 lei, indiferent de vârstă.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.