Premieră la Maratonul Vaccinării de la Timișoara: Analize medicale gratuite pentru cei veniți să se vaccineze

Maratonul care a dat tonul, de la Timișoara a venit de această dată și cu noutăți. Pe lângă momentele cultural-artistice, persoanele care au venit pentru rapel sau pentru a se imuniza pentru prima oara au putut beneficia de screening gratuit pentru anumite boli cronice care, asociate cu COVID-19, pot fi de fatale. Oamenii au primit cu mare bucurie această facilitate, mai ales că unii dintre ei nu și-au mai făcut astfel de analize de ani de zile.

Spre deosebire de ediția organizată în urmă cu trei săptămâni, de această dată, la Maratonul Vaccinării de la Timișoara, s-au făcut, în premieră națională la astfel de evenimente, și analize medicale gratuite.

Oamenii au primit cu mare bucurie această facilitate, mai ales că unii dintre ei nu își mai verificaseră starea de sănătate de ani de zile. Organizatorii mararonului nu au ales analizele pentru boli cardiovasculare și diabet în mod întâmplător.

De la Maratonul Vaccinării nu au lipsit nici momentele artistice. Cele 15 minute în care oamenii au fost nevoiți să stea și să aștepte, după vaccinare, au trecut repede și relaxant, când în față lor au avut loc concerte. Tot în cadrul Maratonului au fost expuse și lucrări aduse de la Muzeul Național al Banatului dar și de la Muzeul de Arte.

Source

Distribuie știrea