• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Premierul Florin Cîţu, despre dosarul din 2009: A fost respins de instanţa din SUA. Nu am fost informat niciodată

Aug 16, 2021

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că dosarul din 2009 a fost respins de instanţa din Statele Unite şi că este vorba despre o decizie de respingere a unei sentinţe civile, despre care nu a fost informat niciodată.

16 August 2021, 16:19 (actualizat 16 August 2021, 16:29) |

Florin Cîțu

“Sâmbătă a fost prezentat în spaţiul public un dosar în Statele Unite. M-am informat şi eu. Este, de fapt, o decizie de respingere a unei sentinţe civile, despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009. Eram foarte uşor de găsit pentru oricine, dacă chiar voia să mă găsească în 2009, dacă era ceva. Realitatea juridică este că acel dosar a fost respins de instanţa din Statele Unite, iar eu am încredere în justiţia din SUA. (…) Acel claim a fost respins de instanţa americană”, a arătat premierul, într-o declaraţie acordată presei.

Numele premierului Florin Cîţu a apărut într-un al doilea dosar în instanțele americane. Potrivit documentelor obținute de Mediafax, în 2008, când plecase deja din Statele Unite, Cîţu a fost chemat în judecată de o firmă de recuperare creanțe, pentru o datorie neplătită către o bancă.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *