Premierul Florin Cîțu vine în această seară la Tema Zilei. În direct la TVR1, de la ora 21.00

Premierul Florin Cîțu, invitat la #TemaZilei

Premierul a declarat azi,  la începutul ședinței de la Guvern pe tema vaccinării copiilor de peste 12 ani, că, dacă se vaccinează suficient de multe persoane, este posibil să nu avem un val 4 al pandemiei sau acesta să fie unul fără probleme. Prim ministrul a arătat că vaccinul anti-COVID a ajuns în toate colțurile țării și a subliniat că sunt posibile noi măsuri de relaxare de la 1 iulie.

Campania de vaccinare și valul 4 al pandemiei în contexul  avertismentelor internaționale privind varianta Delta a coronavirusului,  posibilele noi măsuri de relaxare de la 1 iulie, contrele din partid si efectele asupra guvernării, situația economică și problema alocațiilor pentru copii sunt subiecte care vor fi discutate cu Florin Cîțu la Tema Zilei.

La Guvern, premierul Florin Cîțu, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, discută marți cu reprezentanții UNICEF, ai Consiliului Național al Elevilor și Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți despre beneficiile imunizării copiilor cu vârste de peste 12 ani

Source

Leave a Comment