• Thu. Dec 2nd, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Președintele Franței și Prima Doamnă a SUA, la ceremonia de deschidere a JO de la Tokyo

Jul 22, 2021

Președintele Franței va fi singurul lider din G7 care va asista la ceremonia de deschidere. Voi susține olimpismul și voi prelua ștafeta pentru Olimpiada din 2024 de la Paris, a declarat Emmanuel Macron înaintea vizite sale de 36 de ore. La Tokyo a ajuns Prima Doamnă a SUA, în prima sa vizită de reprezentare din acest mandat.

Jill Biden s-a întâlnit cu premierul Japoniei, va participa la deschiderea oficială și se va întâlni cu membrii echipei de atletism a SUA. Diplomația sportului este intensă în aceste ore. Împăratul Japoniei Naruhito, care va declara Jocurile deschise, a primit 20 de oficiali străini, printre care președintele Comitetului internațional olimpic. Nu s-a servit nicio gustare din cauza restricțiilor foarte severe.

Recent, în presa niponă au apărut date și despre comportamentul abuziv din tinerețe al compozitorului oficial al ceremoniei de deschidere, așa că și acesta a fost nevoit să se retragă. Capitala niponă e în carantină, iar mulți japonezi au plecat în alte zone de tema că Jocurile vor duce la creșterea abruptă a infectărilor

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *