• Mon. Oct 18th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, transmite, miercuri, reprezentanţilor USR PLUS să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a social-democraţilor.

Sep 1, 2021

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, transmite, miercuri, reprezentanţilor USR PLUS să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a social-democraţilor. “Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluţii: ieşiţi de la guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreţi să contaţi măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

01 Septembrie 2021, 16:27 (actualizat 01 Septembrie 2021, 16:33) |

Marcel Ciolacu

Liderul social-democrat spune că “aceşti incompetenţi aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor”, când românii “plătesc facturi duble la energie şi gaze, iar preţurile au luat-o complet razna”.

Declaraţia a fost transmisă în contextul în care şedinţa de guvern a fost suspendată, urmând să fie reluată la ora 19,00.

Premierul Florin Cîţu ar fi dorit să introducă pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Executivului Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, care însă nu are toate avizele necesare, conform unor surse oficiale.

Miercuri, premierul a susţinut că procedurile de avizare pentru Programul “Anghel Saligny” au fost respectate. “Am întrebat Secretariatul General dacă procedurile legate de avizare au fost respectate şi au fost respectate. (…) Nu s-a adoptat pentru că aveam un aviz de la Finanţe cu observaţii, care este în procesare, şi a trebuit să vin aici la şedinţa de grup. Vom reveni la ora 19,00, când va fi aprobat”, a explicat Cîţu.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *