Primăria Capitalei reia, de pe 27 ianuarie, campania de sterilizări şi microcipări gratuite pentru câinii de rasă comună cu deţinător

Primăria Municipiului Bucureşti reia, din 27 ianuarie, campania de sterilizări şi microcipări gratuite pentru câinii de rasă comună cu deţinător, iar clinicile veterinare mobile, partenere în campanie, vor fi amplasate în sectoarele 1, 2 şi 4.

08 Ianuarie 2023, 14:30 (actualizat 08 Ianuarie 2023, 14:40) Știrile TVR |

Câini comunitari

„Primăria Municipiului Bucureşti, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), reia vineri, 27 ianuarie, campania de sterilizări şi microcipări gratuite a câinilor de rasă comună cu deţinător. Clinicile veterinare mobile, partenere în campanie, vor fi amplasate în sectoarele 1, 2 şi 4”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, în campanie se asigură gratuit anestezia, sterilizarea, tratamentul după operaţie, microciparea, înregistrarea în Registrul de Evidenţă al Câinilor cu Stăpân şi carnetul de sănătate.

„Îi îndemn pe bucureştenii care au câini de rasă comună nesterilizaţi să sune la numărul de telefon 0743.204.942, de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 – 16,00, pentru programări. Sterilizarea este singura soluţie civilizată pentru a combate fenomenul înmulţirii necontrolate a animalelor”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

sursa Agerpres

Source

Distribuie știrea