Prinţul Harry a plecat vineri dimineața de la Balmoral. Ieri, când ducele de Sussex a ajuns la castelul scoţian, suverana britanică murise deja

Prinţul Harry, duce de Sussex / FOTO: Shutterstock

După cum a informat postul public de televiziune BBC, ducele de Sussex a părăsit reşedinţa regală scoţiană în fruntea unui convoi format din două vehicule.

Harry s-a deplasat joi seara la castel, fără soţia sa Meghan, care a rămas la Londra, potrivit presei britanice, la fel cum a făcut-o şi cumnata sa, Kate, soţia prinţului William, care a rămas şi ea la Windsor, pentru a avea grijă de cei trei copii ai cuplului, George, Charlotte şi Louise.

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, care locuiesc în SUA împreună cu cei doi copii, Archie şi Lilibet, efectuau săptămâna aceasta un turneu în Europa şi intenţionau să călătorească în noaptea de joi spre vineri la Londra pentru a asista la decernarea premiilor unei fundaţii împotriva bolilor pediatrice, eveniment care s-a anulat.

Cu toate că s-a deplasat la Castelul Balmoral, prinţul Harry nu a avut joi ocazia să-şi ia rămas bun de la bunica sa, dat fiind că în momentul în care ducele de Sussex a ajuns la castelul scoţian, suverana britanică murise deja, înconjurată de unii membri ai familiei, între care primul ei născut, Charles, şi fiica sa, prinţesa regală Anne, potrivit presei locale.

Source