• Sun. Jul 25th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Probe inedite la Microbist de România de la TVR1: Prima competiție de curierat sportiv și primul concurs de Picigin din istorie

Jun 23, 2021

Cei 10 suporteri care se luptă în Maldive pentru titlul de Microbist de România au de trecut în episodul de azi, de la ora 22.00 la TVR1, două probe nemaiîntâlnite: prima competiție de curierat sportiv realizată vreodată și primul concurs de Picigin din istorie.

23 Iunie 2021, 10:22 (actualizat 23 Iunie 2021, 11:14) |

La întrecerea de curierat sportiv, cei 10 ambasadori trebuie să își creeze un colet cu diferite obiecte aflate în trollere, pe care să-l transporte contracronometru din punctul A în punctul B, alergând pe jos și mergând cu bicicleta. Traseul până la destinație este dificil, concurentul trebuie să facă față căldurii și vegetației tropicale și asta după ce a fost extrem de atent la compunerea coletului.

Cealaltă probă, Piciginul, se joacă pe plajă, în apă mică, cu 5 băieți care încearcă să țină în aer o minge de tenis și să facă salturi cât mai spectaculoase atunci când lovesc mingea.

Punctajul e următorul: fiecare minge lovită având picioarele pe fundul apei aduce un punct, iar fiecare minge lovită din cădere, având picioarele în aer, aduce 5 puncte.

Echipa care adună cele mai multe puncte după 3 serii câștigă. Totul e diseară, la ora 22.00, la TVR1.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *