• Thu. Sep 16th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Produsele de îngrijire și cosmeticele, preferatele femeilor din România în pandemie

Jul 27, 2021

Produsele de îngrijire și cosmeticele au fost în perioada pandemiei preferatele femeilor din România, mai ales că vizitele la salon au fost aproape inexistente, femeile au cumpărat acasă tot ce au avut nevoie. Cele mai multe cumpărături au fost făcute în mediul online, care a înregistrat creșteri uriașe, spun retailerii. Un sondaj recent vorbește despre acest apetit pentru consum și tendințele din următoarea perioadă.

27 Iulie 2021, 21:22 |

Cu o listă lungă de produse aflate doar la un click distanță, femeile din România au avut mai mult spor la cumpărături. Trei din 4 cliente au cumpărat constant produse de îngrijire și cosmetice, și au alocat mai mulți bani pentru aceste cumpărături, față de anii trecuți.

Potrivit sondajului, sumele alocate de femei lunar pentru produsele cosmetice și de îngrijire personală sunt cuprinse între 100 și 500 de lei. Iar în topul produselor cumpărate găsim cremele hidratante, gelurile de duș săpunurile și parfumurile nelipsite din rutina zilnică.

Medicii atrag atenția însă și spun că ar trebui să fim foarte atenți de unde cumpărăm. În cabinete au ajuns multe paciente cu probleme.

Același sondaj arată că peste 35 la sută dintre cei care cumpără sunt interesați mai întâi de calitatea produselor, apoi de brand, necesitate și promoții.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *