Profesor din Timișoara, arestat pentru hărțuire sexuală. El a agresat o fată în vârstă de 13 ani

Un profesor de la Universitatea de Vest din Timișoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii îl suspectează că, în timp ce medita la matematică o fată de 13 ani, la el acasă, ar fi încercat să o sărute și să o atingă într-un mod nepotrivit.

14 Februarie 2023, 12:20 (actualizat 14 Februarie 2023, 13:14) Știrile TVR |

Bărbatul, profesor la departamentul Fizica în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, oferea meditații la Matematică, potrivit unui anunț de pe un site de specialitate. Printre cei pe care îi medita era și o fată de 13 ani.

Fata a povestit mamei că acesta a agresat-o sexual, mai exact la prima ședință a încercat să o sărute, iar în cea de-a doua a atins-o în zonele intime.

Părinţii fetei au depus o plângere la Poliţie, după ce au aflat de la fiica lor despre comportamentul profesorului.

Dascălul a fost dus la audieri la Poliţia Timişoara, cazul fiind instrumentat de ofiţerii de la Biroul de Investigaţii Criminale.

El a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore pentru coruperea sexuală a minorilor în formă continuată. Ieri a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru corupere sexuală a minorilor. Judecătorii au decis să-l aresteze pentru următoarele 30 de zile.

Conducerea Universității de vest Timișoara se delimitează de gestul profesorului și susține ancheta procurorilor.

Fetița beneficiază de consiliere psihologică.

Source

Distribuie știrea