Programatorul din Lopătari, care a renunţat la viaţa din Capitală pentru a deveni primar în comuna natală, a demisionat

Primarul din Lopătari a demisionat

La alegerile din 2020, Claudiu Constantin pe atunci programator în Capitală, a renunţat la viaţa din București și a candidat la funcția de primar în comuna natală.

A promis investiţii în infrastructura comunei greu încercată în ultimii cel puţin 20 de ani şi a reuşit să câştige votul consătenilor săi – deşi 12 ani a stat departe de locul unde s-a născut.

Astăzi, primarul și-a anunțat demisia și spune că a tras cum nu s-a tras vreodată pentru bunăstarea acestor meleaguri, limitat fiind atât de resursa umană, cât și de cea financiară. Consider că am făcut o treabă bună cu ce am avut la mână, un principiu cunoscut gospodarilor din zona noastră. În perioada în care am reprezentat formal comuna s-au făcut progrese notabile atât în proiectele din teren, cât și în fluxul muncii din cadrul Primăriei. Am pus fiecare leu la muncă și am folosit fiecare oportunitate care a fost disponibilă pentru a duce comuna Lopătari pe drumul spre dezvoltare pe care-l merită. În secțiunea de „Rapoarte de activitate” de pe site-ul primăriei veți găsi toate rapoartele anuale din mandatul meu, inclusiv pentru 2022.

Claudiu Constantin mai scrie că rămâne dedicat comunei Lopătari, loc pe care-l iubesc din adâncurile inimii și pentru care am dedicat și voi dedica în continuare multă energie.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.