Programul „Litoralul pentru toţi” începe pe 28 august. Tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă cea de-a 41-a ediţie a programului „Litoralul pentru toţi”.

Programul social „Litoralul pentru toţi” începe pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului.

Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile litoralului românesc la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon, potrivit datelor Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

În program sunt înscrise deja 27 hoteluri din toate staţiunile, dar patronatele estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri până la data începerii programului. Astfel, turiştii vor avea la dispoziţie circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte. „În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, Litoralul pentru Toţi este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de trei stele pentru minimum două nopţi de cazare.

Source

Distribuie știrea