Proiectil fără focos, ridicat de pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei

Numărul de urgență 112

„A fost descoperit un colet suspect. A fost şi Poliţia la faţa locului. Colegii mei au ajuns de asemenea la faţa locului şi au găsit un proiectil, pe care l-au identificat ca fiind un proiectil de 120 de milimetri fără focos. Adică, nu avea cum să explodeze pentru că nu avea capsa detonantă. L-au ridicat şi urmează să fie distrus”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă – Ciolpani, Lucian Apostol.

Obuzul a fost ridicat de pe str. Labirint nr. 127, din Sectorul 3 al Capitalei.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a informat în cursul zilei că Secţia 10 a fost sesizată în legătură cu proiectilul respectiv şi că la faţa locului s-au deplasat poliţişti şi pompieri.

„În această dimineaţă, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 10 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi pompieri, urmând ca obiectul să fie ridicat. Se efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei şi a condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, preciza sursa citată.

Source

Distribuie știrea