• Thu. Oct 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

PSD depune propria moțiune de cenzură și le cere celor de la USR-PLUS să o semneze. Grindeanu: Contezi doar dacă semnezi. Dacă nu, faci balet

Sep 2, 2021

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat astăzi în conferință de presă că PSD va depune propria moțiune de cenzură, a doua după cea anunțată de USR PLUS aseară. Social-democrații le cer celor din USR PLUS să semneze moțiunea pe care o vor depune astăzi în Parlament și să arate astfel că își doresc cu adevărat demiterea Guvernului și nu un avantaj în negocierea cu PNL.

02 Septembrie 2021, 13:17 (actualizat 02 Septembrie 2021, 13:20) |

Sorin Grindeanu

“Astăzi, PSD va prezenta textul moțiunii de cenzură pe care îl și punem la dispoziția tuturor pentru a-l semna. PSD este singurul partid care are puterea dată parlamentari pentru a iniția o moțiune de cenzură. Cine vrea ca, într-adevăr, ca acest Guvern să pice, va semna moțiunea PSD. Restul sunt povești! Contezi doar dacă semnezi!”, a declatat Sorin Grindeanu.

În timpul declarațiilor acestuia, și-a făcut prezența și liderul AUR George Simion, care a anunțat că și partidul său va depune moțiune de cenzură și invită parlamentarii celorlalte partide să o semneze.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *