• Tue. Dec 7th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Raluca Turcan îi cere demisia lui Florin Cîțu și spune că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și alocații

Nov 22, 2021

Raluca Turcan / FOTO: Raluca Turcan Facebook

Raluca Turcan, care l-a susținut pe Cîțu la șefia PNL, nu a participat la ședința conducerii partidului în care s-a votat  înțelegerea cu PSD.

„Consider că echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. În primul rând s-a plecat la drum cu o minciună. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu mă refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu și al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Și doar în folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o frauda asupra votului colegilor”, afirmă Turcan.

Aceasta susține că „este puțin spus că s-a negociat în genunchi” cu PSD.

„Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale. Aș spune că e de domeniul patologicului. Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni. Și nu numai de minciuni, dar și de lipsa de responsabilitate! Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Fcebook”, afirmă Raluca Țurcan, ministru al Muncii în Guvernul Cîțu.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *