Reduceri de până la 40% la rezervările pentru litoral, prin programul Early Booking. Cel mai mic preț pe o noapte de cazare: 35 de lei de persoană

Turiștii care vor vacanțe ieftine la mare trebuie să se grăbească. Programul de rezervări timpurii se încheie la sfârșitul lunii aprilie. În funcție de stațiunea și unitatea hotelieră aleasă, oamenii pot plăti de la 35 de lei pe noapte, de persoană. Hotelierii speră să ajungă la nivelul atins înainte de pandemie. Detalii are corespondentul TVR Ana Maria Stancu.

14 Martie 2023, 15:33 (actualizat 14 Martie 2023, 15:55) Știrile TVR |

Rezervările se fac în continuare, unii hotelieri aproape că nu mai au camere puse la dispoziție prin programul Early Booking, a transmis Ana Maria Stancu, pentru Telejurnal.

Reducerile sunt considerabile, de aproape 40% în unele situații, iar cel mai mic preț cu care se vinde o cameră pentru o persoană este de 35 de lei pe noapte, așadar, pentru două persoane este 70 de lei.

Stațiunile preferate de turiști sunt Eforie și Mamaia, apoi cele din sudul litoralului. Prețurile cresc dacă turiștii optează pentru anumite servicii, all-inclusive sau dacă vor mic-dejun ori alte activități pentru copii.

Nu se știe dacă programul se va încheia la sfârșitul lunii aprilie, pentru că, dacă toate pachetele turistice se vor epuiza în aceste zile, atunci programul se va încheia mai devreme.

Prin programul Early Booking se pot cumpăra și pachete pentru perioada de la finalul sezonului, “Litoralul pentru toți”.

Source

Distribuie știrea