• Tue. Dec 7th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

“Referendum”, diseară, de la 21.00, pe TVR 1 | Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?

Nov 22, 2021

Lideri politici şi analişti dezbat în direct noua formulă de guvern, luni seară, la „Referendum”. Mihai Rădulescu ne invită la vot pe 22 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

22 Noiembrie 2021, 14:56 (actualizat 22 Noiembrie 2021, 14:59) |

Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?

„Criza politică pare să se apropie de sfârşit şi România ar putea avea un guvern săptămâna aceasta, dar marile întrebări rămân: cum vor conduce ţara două partide cu doctrine antagoniste? În ce direcţie? Vor putea colabora eficient social-democraţii şi liberalii, care în urmă cu numai un an de zile şi-au câştigat voturile contestându-se reciproc?”, sunt întrebări pe care Mihai Rădulescu, realizator şi moderator al emisiunii „Referendum” de la TVR 1 le formulează în numele oricărui cetăţean de rând al României. Ediţia din 22 noiembrie a programului îşi propune să aducă lămuriri în acest sens. Urmărim „Referendum” de la ora 21.00, la TVR 1.

„Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?” Aflăm diseară ce argumente sunt pentru un răspuns pozitiv sau negativ la întrebarea „Referendumului” TVR a săptămânii.

Invitaţi în platou vor fi parlamentari de la PNL, PSD, UDMR şi USR, precum şi analişti politici: Adrian Cozma, deputat PNL, Oana Florea, deputat PSD, Odon Szabo, deputat UDMR, Liviu-Ionuţ Moşteanu, deputat USR, Clarice Dinu, jurnalist HotNews.ro, respectiv George Rîpă, analist politic.

Telespectatorii sunt invitaţi să posteze comentarii şi să adreseze întrebări pe stiriletvr.ro şi hotnews.ro, unde, începând de la ora 21.00, vor putea şi vota DA sau NU, ca răspuns la întrebarea ediţiei. Evoluţia votului va fi prezentată în timpul emisiunii, iar rezultatul final îl aflăm, ca de obicei, în următoarea întâlnire cu „Referendum”.

Sondajul demarat în ediţia precedentă, referitor la cota unică de impozitare, continuă încă atât pe stiriletvr.ro, cât şi pe platforma partenerului media hotnews.ro, iar rezultatul va fi anunţat luni seară, la „Referendum”.

***

„Referendum” este una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării. „Referendum” se vede în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct. Românii din afara graniţelor sunt şi ei invitaţi la vot: emisiunea se difuzează simultan şi la TVR Moldova, iar de la ora 22.50, tot luni, la TVR Internaţional.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *