• Mon. Jun 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

ROLAND GARROS | Irina Begu și argentinianca Nadia Podoroska s-au calificat în semifinale la dublu

Jun 9, 2021

Perechea româno-argentiniană Irina Begu/Nadia Podoroska s-a calificat, în semifinalele de dublu de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

09 Iunie 2021, 16:17 (actualizat 09 Iunie 2021, 16:35) |

Irina Begu și Nadia Podoroska / FOTO: Roland Garros, 2021

Begu și Podoroska au învins în sferturi perechea Petra Martic/Shelby Rogers,  scor 6-3, 4-6, 6-2. Meciul a durat  două ore și 10 minute.

Primul set a fost echilibrat până la 3-3, după care Begu şi Podoroska au reuşit trei ghemuri consecutive şi au câştigat cu 6-3. În actul secund echilibrul a durat şi mai mult, dar Martic şi Rogers au înclinat balanţa în ghemul zece (6-4), notează Agerpres.

În decisiv, perechea croato-americană a început cu ghem câştigat pe serviciu, dar apoi Begu şi Podoroska au luat cinci ghemuri la rând şi au încheiat cu 6-2.

Begu şi Podoroska au fost mai bune la ambele servicii şi au avut şi procentaj mai bun la mingile de break frutificate.

Perechea româno-argentiniană şi-a asigurat un cec de 84.749 de euro şi 780 de puncte WTA la dublu.

În penultimul act, Begu şi Podoroska vor înfrunta perechea compusă din americanca Bethanie Mattek-Sands şi poloneza Iga Swiatek, care au trecut în sferturi cu 6-3, 6-2 de cuplul Darija Jurak (Croaţia)/Andreja Klepac (Slovenia).

În cea de-a doua semifinală se vor întâlni Katerina Siniakova/Barbora Krejcikova (favorite 2) și învingătoarele disputei dintre Magda Linette/Bernarda Pera vs Anastasia Pavlyuchenkova/Elena Rybakina.

Pentru Irina Begu este a doua semifinală de Mare Şlem la dublu, după cea reuşită în 2018, la Australian Open, alături de Monica Niculescu.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *