• Thu. Oct 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Romanian Throwdown, una dintre cele mai mari competiții destinate practicanţilor de fitness. Participă cei mai buni atleţi amatori din ţară şi străinătate

Aug 19, 2021
19 August 2021, 08:25 |

Concurenţi din mai multe ţări europene se vor reuni la Timişoara, în perioada 4-5 septembrie, pentru a da tot ce e mai bun din ei.

Romanian Throwdown se reia după un an de pauză provocată de pandemia de coronavirus.

Deşi ani la rând competiţia a fost organizată în Piaţa Victoriei, anul acesta, concursul se va desfăşura pe un teren de fotbal din zona Stadionului Dan Păltinişanu.

Romanian Throwdown este una dintre cele mai mari și apreciate competiții destinate practicanţilor de fitness, la care participă cei mai buni atleţi amatori din ţară şi de peste hotare.

Competiţia de la Timişoara, ajunsă la a patra ediţie internaţională, îi pune în centrul atenţiei pe cei care dau dovadă de forţă, voinţă, strategie şi tenacitate.

Competiţia este structurată pe mai multe probe, în funcţie de nivelul participanţilor.

Munca celor din juriu nu este deloc uşoară şi sunt urmărite cu mare atenţie cele mai spectaculoase evoluţii în cea mai nouă disciplină sportivă, care câştigă tot mai mulţi adepţi la nivel mondial.

Înscrierile s-au încheiat în urmă cu câteva zile.

Participanţii au trimis câte un clip în care îşi prezintă performanţele sportive.

Romanian Throwdown se va desfăşura în perioada 4-5 septembrie, pe un teren de fotbal din zona stadionului Dan Păltinişanu.

Câştigătorii vor pleca acasă cu premii substanţiale, în bani.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *