Șaman peruan: “Pandemia se va sfârşi anul care vine”. Alte predicții: Criză economică în Europa, Rusia nu va invada Ucraina

Se apropie finalul anului și deja mulți ne întrebăm cum va arăta 2022? La această întrebare oferă un răspuns șamanii din Peru, care au făcut tradiționalul ritual prin care anunță lumii ce urmează. Și, ca de fiecare dată, sunt și bune și rele.

30 Decembrie 2021, 16:41 (actualizat 30 Decembrie 2021, 20:48) |

Șamanii din Peru s-au adunat pe un deal de la marginea capitalei Lima și au efectuat tradiționalul ritual de sfârșit de an.

Pandemia de coronavirus a fost și pentru ei principala preocupare, iar lucrurile care li s-au arătat sunt de bine.

Cleofe Sedano, şaman peruan: Am făcut un ritual pentru pace în lume şi ca să se încheie această pandemie, să dispară e pe Pământ. Să nu mai facă oamenii să sufere. Pandemia se va sfârşi anul care vine.

Ca de fiecare dată, șamanii au făcut ritualuri în fața unor portrete de lideri politici. Printre aceștia, o noutate este cel al președintelui ucrainean, semn că actuala criză dintre Ucraina și Rusia îi preocupă și pe șamani. Și în acest caz, liderii spirituali peruani sunt optimiști, chiar dacă divizați în opinii.

Walter Alarcon, şaman peruan: Am văzut o invazie a Rusiei în Ucraina, dar aceasta nu va avea loc. Câţiva şamani au avut această viziune, dar nu se va îndeplini. Se va ajunge la un acord, la o înţelegere şi totul se va încheia în termeni buni.

Vești mai puțin bune pentru Europa, unde șamanii prezic o criză economică anul viitor.

Iar despre Americi vorbesc de un vânt al schimbării politice și o tendință către stânga. Acolo sunt programate mai multe cicluri electorale, inclusiv scrutinuri prezidențiale în Brazilia și Columbia, dar și alegerile generale de la jumătatea mandatului în SUA.

Source

Leave a Comment