• Thu. Aug 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ședință cu scandal la Primăria Sectorului 1. Soluții pentru deșeurile din Capitală: transportarea deșeurilor în alte județe, deschiderea unei gropi ecologice de gunoi, cu colectare selectivă

Jul 14, 2021

Ședința a început cu un scandal. Doi consilieri de la PSD au chemat poliția pentru că nu au fost lăsați să participe la întâlnire. Primarul general a explicat că această ședință a fost gândită special pentru primarii de sector care automat îi reprezintă și pe consilieri.

Această întâlnire a fost organizată și cu invitați precum ministrul Mediului și prefectul Capitalei care au căutat concluzii pentru problema deșeurilor din sectorul 1. Aceștia au ajuns la concluzia că deșeurile sunt o problemă pentru întreaga Capitală deoarece există o singura groapă de gunoi autorizată.

O soluție pe termen scurt ar fi un acord, cu sprijinul Guvernului, care să permită transportarea deșeurilor și în alte județe.

Pentru termen lung, Primarul Capitalei, Nicușor Dan, propune înființarea unei asociații care să cuprindă toate primăriile de sector pentru ca fondurile europene să fie accesate mult mai ușor, iar unul dintre proiectele propus este deschiderea unei gropi ecologice de gunoi, cu colectare selectivă, o groapă modernă de gunoi care să ofere o soluție pe termen lung.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *