• Thu. Sep 16th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ședință de Consiliu Local la Sectorul 1 pe tema gunoaielor. Va fi prezent și prefectul Capitalei, Alin Stoica

Jun 24, 2021

Alin Stoica, Prefectul Capitalei

”Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte importante pentru comunitate. Printre aceste subiecte se află și problema deșeurilor și criza provocată de operatorul de salubritate. Astfel, am lansat o invitație de participare la această ședință Primarului General al Municipiului București, Ministrului Mediului, Prefectului Municipiului București, președintelui Agenției Naționale pentru Mediu, președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – A.N.R.S.C și comisarului general al Gărzii de Mediu. Toate părțile implicate trebuie să fie prezente pentru a decide și a găsi soluția cea bună pentru locuitorii Bucureștiului”, a scris primarul Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Până la această oră, singurul care și-a anunțat prezența la ședința Consiliului Local este prefectul Capitalei, Alin Stoica. Prefectul a încercat în mai multe rânduri în ultimile săptămâni să fie un mediator în conflictul dintre Primria Sectorului 1 și operatorul de salubritate Romprest.

Clotilde Armand a anunțat luni, la Tema Zilei de la TVR 1, că în ședința de astăzi va cere rezilierea contractului cu Romprest.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *