Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Madrid, unde primise o invitație

Simona Halep este nevoită să se retragă de la turneul WTA 1000 de la Madrid, din perioada  23 aprilie – 5 mai, din cauza unei accidentări.

Fostul lider mondial a suferit o accidentare la genunchi, din cauza căreia s-a retras și de la turneul WTA 125 de la Oeiras, Portugalia, transmite publicația spaniolă Marca.

Simona se arătase entuziasmată să joace la Madrid, turneu pe care l-a câștigat de două ori  în 2016 şi 2017, și unde a jucat alte două finale, în 2014 şi 2019.

Muchas gracias (Mulţumesc mult, în spaniolă, n. red.), @mutuamadridopen pentru şansa acestui wild card. Madrid a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri fericite şi sunt recunoscătoare că voi putea că creez altele. Ne vedem în curând”, scrisese sportiva în mesajul său de mulţumire adresat organizatorilor.

Organizatorii anunțaseră că, alături de Simona Halep, alți trei jucători primesc invitații în turneu: Caroline Wozniacki, Kei Nishikori și Martin Landaluce.

Sportiva noastră a jucat un singur meci după revenirea în circuitul profesionist în urma reducerii sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni: la 20 martie era învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida).

CITEȘTE ȘI: Simona Halep câștigă un set, dar pierde primul meci jucat la revenirea pe teren, în fața Paulei Badosa

Tot din motive medicale, Simona Halep nu a jucat în meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup (12-13 aprilie), și s-a retras ulterior de la turneul 125 de la Oeiras, unde primise de asemenea wild card.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep poate juca din nou! Verdict istoric al TAS, care i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni

Distribuie știrea