• Sun. Oct 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Simona Halep se căsătorește. Renumita sportivă își va păstra și numele de fată și se va numi Simona Halep Iuruc

Sep 15, 2021

Eveniment de excepţie la malul mării: Simona Halep spune astăzi DA omului de afaceri Toni Iuruc, cu care s-a logodit în urmă cu câteva luni. Căsătoria va avea loc la Constanţa. Cu toate detaliile vine Ana Maria Stancu.

15 Septembrie 2021, 12:04 (actualizat 15 Septembrie 2021, 13:18) |

Simona Halep va spune DA în fața ofițerului Stării Civile și se va căsători cu Toni Iuruc, un om de afaceri cu care s-a și logodit în urmă cu câteva luni, a transmis Ana Maria Stancu, pentru Telejurnal.

Tatăl Simonei spunea ceva mai devreme că evenimentul va începe la ora 16.00, însă nu se știe cu exactitate până în acest moment dacă ceremonia va avea loc la Casa Căsătoriilor din Constanța sau pe plajă.

Cert este că va fi o petrecere cu sute de invitați, într-un club din nordul stațiunii Mamaia. Pe lângă prietenii și familiile celor doi miri sunt invitați și sportivi și foști sportivi de top, precum Gică Hagi, Ion Țiriac sau Ilie Năstase.

Din informațiile noastre, Simona își va păstra și numele de Halep, căruia i se va adăuga numele soțului său, deci se va numi Simona Halep Iuruc.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *