• Thu. Aug 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Soț și soție, loviți în plin de o mașină în timp ce așteptau pe o bancă, în stația de autobuz. Tinerii sunt în stare foarte gravă. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Jul 4, 2021

Accident cumplit în Baia Mare. Doi tineri au fost grav răniţi de un autoturism care a intrat cu viteză într-o staţie de autobuz. Imaginile, care vă pot afecta emoţional, au fost înregistrate de camerele de supraveghere. Şoferul a pierdut controlul maşinii, iar tinerii, care stăteau pe bancă în staţie, au fost loviţi în plin.

04 Iulie 2021, 19:19 (actualizat 04 Iulie 2021, 19:39) |

Un autoturism scăpat de sub control intră cu viteză într-o staţie de autobuz, lângă un mall din Baia Mare. Impactul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Doi tineri, soţ şi soţie, care aşteptau pe bancă în staţie, au fost loviţi în plin. Nu au avut cum să fugă din faţa maşinii. Au 20, respectiv 23 de ani, şi câteva secunde le-au schimbat viaţa. Tânăra este în stare extrem de gravă.

Tânărul a fost transferat în cursul nopții la Spitalul județean din Cluj cu fractură de femur și de gambă. A fost operat de o echipă medicală complexă.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Șoferul este cercetat în libertate.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *