“Știri de încredere” | TVR INFO, canalul de știri al Televiziunii Române, emite din nou

După o pauză de un deceniu, TVR INFO continuă misiunea pe care o are postul public de televiziune: de a-i informa corect pe români. Sub sloganul “Știri de încredere” vom prezenta subiecte relevante și esențiale cu informații verificate și dezbateri echilibrate. Toate, în ediții informative și emisiuni realizate de jurnaliști cu experiență.

22 Iunie 2022, 18:23 (actualizat 22 Iunie 2022, 18:49) Știrile TVR |

Bună dimineaţa, eu sunt Eugen Rusu. Îmi revine onoarea să vă salut din poziţia de gazdă a primei producţii TVR Info.

O promisiune garantată chiar înainte de ora 10.00. INFO plus este un program în care vor fi dezbătute de acum înainte toate evenimentele marcante ale zilei.

Cătălin Prisăcariu, coordonator Direcţia Ştiri: Ne vom asigura că știrile sunt de încredere și că ele nu vor reflecta interese private partinice de un fel sau altul. Asta este misiunea noastră.

Toate producțiile TVR INFO sunt realizate de jurnaliști cu experiență ai Direcției de Știri.

Ioana Dumitrescu, jurnalist TVR: Într-o lume a știrilor false, jurnaliștii televiziunii publice îți dau numai informații verificate.

Adelin Petrișor, jurnalist TVR: Știrile Televiziunii publice sunt printre cele mai curate, echilibrate de pe piața din România. Aceasta este garanția că știrile TVR INFO sunt de încredere.

La TVR INFO, subiectele economice și financiare sunt de acum explicate pe înțelesul tuturor, la emisiunea Banii, azi.

Cătălin Deacu, jurnalist TVR: Vă propun să aflăm în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00, ce se întâmplă în economie, cum ne afectează și, bineînțeles, ce soluții sunt.

Educația este și ea atent analizată: la Info EDU, în fiecare miercuri. O emisiune cu răspunsuri la întrebările esențiale din învățământ.

Diana Dumitrașcu, jurnalist TVR, realizator Info EDU: Sunt multe probleme în educație, era nevoie de acest spațiu în care să punem întrebări celor care fac politici în educație.

Viața politico-socială este analizată la Tema Zilei, iar toate subiectele sunt dezbătute în Context – talk show care încheie seria de dezbateri în fiecare zi la TVR INFO.

Din programul TVR INFO nu lipsesc nici buletinele informative cu o selecție atentă a subiectelor care contează. Jurnalul sinteză al zilei va fi la ora 23.00.

Radu Andrei Tudor, jurnalist TVR: Suntem acolo unde se întâmplă ceea ce trebuie să ajungă în atenția ta. Urmărește cea mai bună selecție de știri la Telejurnalul orei 20!

TVR INFO poate fi recepționat de toți operatorii de cablu autorizați din România.

Roxana Zamfirescu, jurnalist TVR: Știrile sunt ajutorul nostru de nădejde într-o lume cu tot mai multe capcane. Știrile de încredere.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.