• Sat. Nov 27th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

SUA: O maşină a lovit cu viteză mulţimea adunată la o paradă de Crăciun. Sunt peste 20 de răniţi

Nov 22, 2021

SUA: O maşină a lovit cu viteză mulţimea adunată la o paradă de Crăciun, peste 20 de răniţi

Incidentul, despre care autorităţile sunt în curs de a strânge informaţii, a avut loc în jurul orei 16.30 (22.30 GMT), în timp ce spectatorii adunaţi la Waukesha urmăreau tradiţionala paradă de Crăciun care se desfăşoară anual în acest oraş din statul Wisconsin (nord).

Un autovehicul de tip SUV a lovit intenţionat duminică mulţimea adunată pentru o paradă de Crăciun în oraşul american Waukesha, statul Wisconsin, făcând “mai mulţi morţi” şi peste 20 de răniţi, a anunţat poliţia, transmite AFP.

Sunt “mai mulţi morţi”, a indicat şeful poliţiei, Dan Thompson, în cursul unei conferinţe de presă, fără a preciza numărul lor. Responsabili locali au indicat la rândul lor că 11 adulţi şi 12 copii au fost transportaţi la spital.

“Un SUV roşu a intrat cu viteză în parada de Crăciun pe care o organizăm în centrul oraşului”, a declarat presei şeful poliţiei, Dan Thompson. “Peste 20 de persoane au fost rănite în urma acestui incident”, a precizat el.

“Poliţia din Waukesha a găsit un vehicul suspect. O anchetă este în desfăşurare”, a mai spus el, adăugând că autorităţile au identificat o persoană în cadrul acestei anchete.

Mai multe persoane au fost transportate la spital, potrivit poliţiei care nu a precizat numărul acestora.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *