• Sun. Jun 20th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

SUA: Un adult și un copil au fost uciși într-un atac armat comis într-un supermarket din Florida. Atacatorul s-a sinucis

Jun 10, 2021

Atac armat în SUA / FOTO: Palm Beach County Sheriff’s Office/Twitter

Împuşcăturile au avut loc într-un supermarket Publix din municipalitatea Royal Palm Beach, la 130 kilometri nord de Miami, a anunţat biroul şerifului din comitatul Palm Beach.

“La sosirea lor, agenţii au găsit trei persoane decedate din cauza rănilor prin împuşcare”, a scris poliţia pe Twitter. “Un bărbat adult, o femeie adultă şi un copil. Atacatorul se află printre persoanele decedate”, a adăugat sursa fără a da detalii despre atacator.

Forţele de ordine au izolat zona şi nu au furnizat alte informaţii deocamdată, cu excepţia faptului că nu mai era o situaţie de “trăgător activ”.

Această tragedie a avut loc după o serie de crime care au lovit sudul Floridei în ultimele zile.

Duminică seara, un atac armat în cursul unei la o petrecere de absolvire a colegiului a făcut trei morţi şi cinci răniţi la Miami.

La 1 iunie, trei atacatori au ucis două persoane şi au rănit alte 21 după ce au deschis focul în faţa unui club de noapte din Hialeah, o localitate din comitatul Miami-Dade.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *