Suedia: Adolescent, arestat pentru atacul de la un centru comercial din Malmo. Un bărbat a murit, iar o femeie este spitalizată

Polițiști suedezi / FOTO: Shutterstock

Un bărbat a murit din cauza rănilor, iar o femeie este tratată la spital după incidentul din centrul comercial Emporia, conform informaţiilor furnizate de poliţie.

“Pericolul imediat pentru public este considerat a fi trecut”, a declarat poliţia într-un comunicat.”În prezent, incidentul se consideră că incidentul are legătură cu mediul infracţional”.

Poliţiştii care s-au deplasat la locului incidentului armat au interogat martorii şi au parcurs înregistrările camerelor de supraveghere.

Crimele provocate de violenţa grupurilor infracţionale s-au înmulţit în Suedia şi se situează în fruntea preocupărilor alegătorilor în perspectiva alegerilor de luna viitoare.

Până în prezent anul acesta, 44 de persoane au fost împuşcate în Suedia comparativ cu 46 în tot anul trecut, aproape toate cazurile având legătură cu presupuse crime în care sunt implicate grupuri infracţionale, potrivit poliţiei, citate de Agerpres.

Source