Suspecții în cazul uciderii italianului găsit carbonizat în portbagajul unei mașini și-au recunoscut fapta. Detalii șocante din povestea crimei

Cele două persoane, un bărbat și o femeie, suspectate că l-au ucis pe italianul găsit carbonizat în portbagajul unei mașini lângă Capitală și-au recunoscut fapta.

11 Mai 2022, 12:23 (actualizat 11 Mai 2022, 12:49) Știrile TVR |

Femeia, pe nume Carmen, a recunoscut faptul că avea o relație cu italianul în vârstă de 64 de ani.

Conform unor surse judiciare, se pare că omul de afaceri Mauro Gadda și femeia se întâlniseră în Italia. Întoarsă în țară, aceasta a făcut videochat pentru italian. Acesta din urmă, venit în România, a reluat legătura cu femeia și, cum concubinul acesteia, Valentin, rămăsese fără serviciu de o lună și jumătate, cei doi s-au gândit să-l atragă pe italian în apartament și să îi prindă în flagrant, apoi să-l sperie și să-l jefuiască.

Mauro Gadda a mers în apartamentul femeii, i-a prins pe cei doi și s-a enervat.

Concubinul pregătise un eletroșoc pentru a-l imobiliza. L-a curentat pe italian, l-a lovit cu pumnii, iar victima a leșinat. L-au legat, dar Gadda și-a revenit și a cerut la toaletă. I s-a permis să meargă, dar acolo ar fi leșinat și apoi a murit, au susținut suspecții, la audieri.

Speriați, aceștia l-au tranșat cu un cu un cuțit de bucătărie, l-au împachetat in cârpe și plastic, l-au băgat în portbagajul mașinii italianului, o Dacia Logan, înmatriculată în Italia. Ulterior au dus mașina pe un câmp din apropierea localității Măgurele și au incendiat-o.

Combustibilul folosit ar fi gazul cu care spălau pe cap copiii ca să îi scape de păduchi, au precizat aceleași surse judiciare pentru Știrile TVR.

Au furat de la Mauro Gadda câteva bijuterii, o sumă mică de bani și carduri.

Ce i-au dat de gol au fost încercarea de a folosi cardurile și amanetarea bunurilor italianului.

Copiii nu au asistat la crimă, fiind trimiși la rude din timp. La percheziții s-au găsit cuțitul și urme de sânge.

Cei doi suspecți sunt audiați încă de aseară la IPJ Ilfov. Urmează să fie duși la Parchetul Tribunalului Ilfov pentru a li se emite ordonanță de reținere.

Source