• Thu. Aug 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

#TeamRomânia. O delegație a TVR a plecat spre Japonia, de unde va transmite cele mai importante evenimente de la Jocurile Olimpice

Jul 15, 2021

A început numărătoarea inversă pentru startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Alături de lotul României este și o delegație a TVR, care a plecat astăzi spre Japonia. Și este gata să aducă în casele dumneavoastră cele mai bune imagini și cele mai spectaculoase momente ale competițiilor.

15 Iulie 2021, 21:06 |

Jocurile Olimpice la TVR vor însemna peste 200 de ore de competiții olimpice comentate de cei mai buni jurnalișți sportivi ai Televiziunii Române. Fotbal, înot, atletism, gimnastică artistică, scrimă sau canotaj sunt doar câteva din sporturile care vor ajunge pe canalele TVR. Meciurile de fotbal de la Tokyo vor fi comentate de jurnalistul sportiv Emil Hossu.

Delegația TVR va fi avea 12 persoane, toate cu temele bine făcute. Pentru jurnaliștii sportivi, documentarea Jocurilor Olimpice înseamnă sute de pagini de informații, bine puse în valize.

De la Matinalul TVR, direct la Tokyo. Dorin Chioțea va fi reporter special la Jocurile Olimpice, unde va urmări evoluția echipei României. Înainte de plecare a promis transmisiuni și reportaje exclusive pentru telejurnale.

Cel mai mare eveniment sprotiv mondial vă fi transmis la TVR în perioada 23 iulie-8 august. 101 sportivi fac parte din echipa României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *