Titani ai circuitelor de viteză antrenează viitori piloți pe circuitul de la Adâncata

La nicio oră distanță de București se află raiul pasionaților de sporturi cu motor din România. În sunetul motoarelor de sute de cai, pe circuitul de la Adâncata din Ialomița se antrenează cei mai promițători tineri piloți din România și de peste hotare sub supravegherea unor nume mari de pe circuitele internaționale de mare viteză.

03 August 2021, 17:14 (actualizat 03 August 2021, 20:34) |

Pe circuitul de la Adâncata, tineri din toată lumea care visează să devină piloți de Formula 1 se antrenează la bordul bolizilor, dar și pe simulatoare de ultima generație.

Viitorii piloți se antrenează și învață sub atenta supraveghere a unor titani ai sporturilor cu motor. Baza de pregătire a fost înființată de Giancarlo Fisichella, fost pilot de F1 și Marco Cioci, campion la LeMans. Lista de antrenori este completată de Luca Filippi și Vitantonio Liuzzi.

Mașinile prototip pe care tinerii se pregătesc acoperă o gamă largă de modele – de la 185 cai putere până la bolizi de 650 de cai care ating sută în mai puțin de 3 secunde.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.