• Tue. Dec 7th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Transportul public din București, inclus pe hărțile Google. Se va afișa în timp real funcționarea autobuzelor, troleibuzelor și tramvaielor

Nov 15, 2021

Transportul public din București, inclus pe hărțile Google

Primarul General, Nicușor Dan: ”Oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul folosind transportul public va primi informațiile dorite integrate în această aplicație. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea București – Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila și Buftea, dar și programul metroului și al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni.

Datele pentru transportul public la suprafață sunt preluate automat de pe serverele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), iar acum, într-o primă etapă, se afișează planificarea curselor. Ulterior, vom afișa în timp real funcționarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureștenii să-și poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil”.

Datele care apăreau până acum pe aplicația Google Maps nu erau informații oficiale, acestea nu erau actualizate și nu puteau fi folosite pentru planicarea călătoriilor.

Mai mult, acestea nu integrau toate rutele și toți operatorii de transport din regiunea București-Ilfov.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *