• Sat. Nov 27th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Turcan: Dacă pe 26 noiembrie nu se întâmplă această rectificare de buget, riscăm să existe întârzieri la plata pensiilor. Bani sunt

Nov 23, 2021

Pensiile pentru luna decembrie vor întârzia dacă până vineri, 26 noiembrie, nu se face rectificarea bugetară. Este avertismentul transmis de ministrul interimar al Muncii, Raluca Țurcan. Potrivit lui Marcel Ciolacu, rectificarea bugetară este prioritatea noului guvern și ar urma să fie aprobată luni, 29 noiembrie.

23 Noiembrie 2021, 15:33 (actualizat 23 Noiembrie 2021, 15:45) |

Am fost nevoită să luăm bani de la alocații pentru luna noiembrie, astfel încât să alimentăm bugetul de pensii pentru luna noiembrie. Dacă pe data de 26, nu se întâmplă această rectificare de buget riscăm să existe întârzieri, pentru că nu vreau să facă nimeni o confuzie. Bani sunt. Am spus-o de mai demult, de aceea am și făcut proiecții pentru pentru indexarea pensiilor, pentru majorările de alocații.  Problema este că la rectificarea bugetară pentru a se închide pe niște cifre, Ministerul Finanțelor a luat de la un minister, care estimase foarte bine cheltuielile până la finalul anului,  o sumă cu care noi am rămas descoperiți, a declarat ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *