• Thu. Aug 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ultima zi de campanie electorală în Republica Moldova. Duminică au loc alegeri parlamentare anticipate

Jul 9, 2021

Final tensionat şi confuz de campanie electorală în Republica Moldova, unde duminică au loc alegeri parlamentare anticipate. Mihai Rădulescu, care a moderat împreună cu Ramona Avramescu dezbaterile electorale din studioul TVR Moldova, vine cu informaţii.

09 Iulie 2021, 20:28 (actualizat 09 Iulie 2021, 20:49) |

Problema secţiilor de votare din străinătate, mult controversată în ultima lună, a fost şi la originea scandalului cu care se încheie campania. De această dată însă, a fost vorba nu despre numărul secţiilor din Occident, ci despre cele din Transnistria.

Duminică, 11 iulie 2021, posturile Televiziunii Publice vor transmite, pe parcursul întregii zile, informaţii în timp real despre desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova.

TVR MOLDOVA a programat o serie de ediţii speciale, sub genericul „#EU aleg. EU contez”.

Ediţiile vor putea fi urmărite de la orele 10.00, 12.00 și 16.00.

Iar de la ora 21.00, jurnaliştii TVR Ramona Avramescu şi Mihai Rădulescu vor modera o ediţie – maraton, în care vor analiza, împreună cu lideri de opinie şi politicieni, evenimentele zilei.

Ediţia specială va fi transmisă pe TVR MOLDOVA, TVR 1 (partea a doua, de la ora 22.30) şi TVR Internaţional – pentru românii de peste hotare.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *