Ultimele negocieri pentru candidatura la Primăria Capitalei. Cătălin Cârstoiu ar putea fi varianta comună a coaliției

Liderii PSD și PNL se întâlnesc din nou ca să decidă opțiunea pentru Primăria Capitalei. Până acum s-a stabilit doar susținerea unor candidați comuni la sectoarele Bucureștiului.

PSD și PNL trebuie să hotărască dacă vor propune un candidat comun sau candidați separați pentru Primăria Generală. Au fost vehiculate două nume pentru care s-au făcut măsurători privind gradul de încredere în rândul alegătorilor.

În acest weekend s-au mai făcut măsurători, iat pe listă au fost puși managerul Spitalului Universitar din Capitală, Cătălin Cârstoiu, dar și arhitectul Tuberiu Florescu – președintele Registrului Urbaniștilor din București.

După aceste măsurători, potrivit surselor TVR INFO, Cătălin Cârstoiu ar putea fi varianta comună a liberalilor și a social-democraților pentru Primăria Capitalei. În această după-amiază, de la ora 16, va fi o ședință a coaliției, în care vor fi analizate toate datele și în care ar trebui să se ia o decizie.

Gabriela Firea și-a manifestat intenția de a candida chiar și independent, iar în weekend au mai avut loc schimbări. Cristian Popescu Piedone și-a anunțat oficial intrarea în această cursă. Acesta a fost măsurat pe toate sondajele și, cumva, a dat peste cap calculele coaliției, pentru că a ieșit pe primul loc în foarte multe sondaje.

Distribuie știrea