• Tue. Dec 7th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Un asistent de la DSP Suceava, vaccinat fictiv, a murit la spital. Datele false au fost înregistrate de o asistentă

Nov 18, 2021

E anchetă la Direcția de Sănătate Publică Suceava, după ce unul dintre angajați a murit la spital, infectat cu coronavirus. Acesta apărea ca fiind imunizat cu schemă completă, însă medicii de la Terapie Intensivă au semnalat că vaccinarea ar fi putut fi fictivă pentru că starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid și nu a mai putut fi salvat. O colegă asistentă este suspectată că a introdus datele false în platforma de vaccinare.

18 Noiembrie 2021, 19:07 (actualizat 18 Noiembrie 2021, 19:23) |

Angajatul Direcției de Sănătate Publică era asistent și avea 58 de ani. A ajuns la spital la începutul lunii, după ce se tratase de Covid acasă, timp de o săptămână.

Bărbatul nu avea nicio altă boală și apărea ca vaccinat cu schemă completă, dar starea lui s-a deteriorat rapid.

Medicii de la Terapie Intensivă au sesizat autoritățile.

Pe platforma de vaccinare apărea că datele bărbatului au introduse în sistem de o colegă, asistentă de la DSP Suceava. Femeia ar fi recunoscut că imunizarea a fost fictivă, iar acum este cercetată de Poliție.

Cazul asistentului de la DSP decedat în spital a fost folosit drept exemplu la protestul anti imunizare de la Suceava de duminică. A fost argumentul manifestanților că vaccinul ar fi ineficient.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *