Un bărbat a întrerupt partida FC Copenhaga – Manchester United, din Liga Campionilor. Acesta a intrat pe teren cu un steag palestinian pe care scria „Opriți uciderea copiilor din Gaza! Să fim uniți!”

Un bărbat a întrerupt partida FC Copenhaga – Manchester United, din Liga Campionilor

Persoana în cauză a sărit pe gazon din una din tribunele laterale ale arenei Parken din capitala daneză şi s-a plimbat pe teren aproximativ un minut, fluturând steagul palestinian, până când agenţii de securitate l-au reţinut şi l-au predat poliţiei. Pe steag era scris mesajul: „Opriți uciderea copiilor din Gaza! Să fim uniți!”.

Meciul a mai suferit două întreruperi în prima repriză, după ce doi spectatori au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Diavolii roşii” au condus cu 2-0, prin ”dubla” danezului Rasmus Hojlund (3, 28), dar totul s-a schimbat după eliminarea lui Marcus Rashford (42). Gazdele au reuşit să egaleze până la pauză, graţie golurilor înscrise de Mohamed Elyounoussi (45) şi Diogo Goncalves (45+9 – penalty), după un henţ comis de Harry Maguire.

United a mai avut o dată avantaj, în urma golului marcat de Bruno Fernandes (69 – penalty), dar FC Copenhaga a punctat de două ori pe final, prin Lukas Lerager (83) şi Roony Bardghji (87), obţinând victoria.

Source

Distribuie știrea