Un medic pediatru din Vâlcea este cercetat pentru purtare abuzivă, după ce o mămică a reclamat că i-a fost lovit copilul de patru ani în timpul consultației

Cercetări în Vâlcea într-un dosar de purtare abuzivă, după ce o mamă a reclamat o doctoriță de la Primiri Urgențe că i-a lovit copilul în timpul consultației. Femeia a sesizat Poliția la 112 despre acest lucru, dar se pare că nu și conducerea spitalului. Detalii are de la Craiova Tiberius Mușuroi.

28 Ianuarie 2022, 18:00 (actualizat 28 Ianuarie 2022, 18:15) |

Incidentul ar fi avut loc la Unitatea de Primiri Urgențe Pediatrie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea.

Mama unui copil de patru ani a sunat la 112, după ce medicul de gardă l-ar fi plesnit pe cel mic pentru că ar fi zgâriat-o în momentul în care a încercat să vadă dacă are probleme cu gâtul.

Tânăra mamă a povestit tot incidentul pe rețelele de socializare, postarea ei stârnind reacții în rândul a peste o mie de internauți.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea susține că nu a primit nicio sesizare până în acest moment din partea mamei sau a Colegiului Medicilor și că medicul pediatru nu este vizat de vreo anchetă internă.

Cazul a ajuns însă în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Deocamdată se cercetează doar fapta.

Source

Distribuie știrea