Un număr de 100 de artiști vor fi prezenți pe cele 6 scene ale Festivalului Massif din Poiana Brașov. Printre invitați se numără DJ celebri ca Dimitri Vegas, Morten sau Quintino

Sezonul marilor festivaluri muzicale începe mai devreme anul acesta, la altitudine, în Poiana Brașov. Vor fi 3 zile de distracție și muzică bună. Massif e organizat pentru prima dată în sezonul rece. Concertele se vor ţine pe 6 scene, iar primii artişti au debutat deja în fața publicului.

03 Martie 2023, 20:11 Știrile TVR |

La orele prânzului, primii amatori de distracție ajunseseră în Poiana Brașov, gata să experimenteze un festival la munte, unde încă e vreme de iarnă. Din păcate, zăpada e doar la mare altitudine.

”M-am dus cu trenul până în Brașov, după care am luat autobuzul și am ajuns aici”, explică un participant.

”Mi se pare super tare că avem în sfârșit în Romania așa ceva. Am mai fost la festivaluri prin Franța, prin Italia, tot așa în cadru montan”, este de părere un alt participant la festival.

Sunt așteptați peste 30 de mii de turiști, așa că, accesul în stațiune a fost restricționat de dimineață.

Pe scenele de la baza Pârtiei Bradul vor fi prezenți 100 de artiști de muzica electronică, pop, rap, rock sau diverse fuziuni muzicale. Printre invitați se numără DJ celebri ca Dimitri Vegas, Morten sau Quintino, alaturi de interpreți că Delia, Inna, Marian Drăghici și Orchestra Damian, sau Surorile Osoianu.

”Este foarte frumos, ne place foarte mult”, susțin două participante la festivalul din Poiana Brașov.

”Este vibe-ul foarte energetic, foarte tineresc”, apreciază alt participant.

Peste 550 de jandarmi, polițiști, pompieri, cadre medicale SMURD și specialiști antidrog sunt mobilizați pentru festivalul din Poiana Brașov.

”Avem anumite aparate cu care detectăm aceste produse, dar avem și colegi cu câini specializați pentru detectarea unor substanțe psihoactive”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

După concerte, turiștii pot participa la concursuri pe pârtii, zboruri cu parapanta. Au la dispoziție și o zonă de streetfood.

Source

Distribuie știrea