• Sat. Nov 27th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Un şofer urmărit de poliţişti a intrat cu maşina într-un stâlp în centrul Capitalei; consumase alcool şi droguri

Nov 14, 2021

Un şofer a refuzat duminică dimineaţa, pe bulevardul Magheru din Capitală, să oprească la semnalul poliţiştilor de la Rutieră, după care a intrat cu maşina pe trotuar unde a lovit un stâlp. Din primele informaţii, şoferul consumase droguri şi băuturi alcoolice.

14 Noiembrie 2021, 12:40 (actualizat 14 Noiembrie 2021, 12:42) |

Șofer prins băut

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, în jurul orei 09,00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în intersecţia Bd. Aviatorilor/Piaţa Victoriei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat şi a continuat deplasarea către Piaţa Romană, încercând să se sustragă.

În acest context, poliţiştii au procedat la urmărirea conducătorului autovehiculului, care la intersecţia Bd. Gheorghe Magheru/Str. George Enescu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l in aerul expirat.

Totodată, acesta a fost testat şi cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de o substanţă.

Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice şi a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin. 1 şi 2 din Codul Penal.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *