Un TIR plin cu ajutoare din Germania a ajuns în Timișoara, unde vor fi amenajate noi adăposturi pentru refugiați

Paturi pentru adulți și pentru copii, produse de igiena, lenjerii și alte lucruri de maximă necesitate au ajuns în România tocmai din Germania. Voluntarii nu țin cont de granițe și pun mână de la mână să-i sprijine pe cei care acum au atât de multă nevoie. Un TIR plin cu ajutoare a ajuns în Timișoara, unde vor fi amenajate noi adăposturi pentru refugiați.

06 Martie 2022, 17:52 (actualizat 06 Martie 2022, 20:52) |

În mai puțin de zi, o comunitate mică de lângă Salzburg a strâns un tir întreg cu ajutoare pentru refugiații ucraineni. A făcut-o la îndemnul unei românce care lucrează acolo.

Voluntarii din Timișoara sortează acum sutele de cutii trimise din Germania. Paturile, saltelele, produsele de igienă și toate celelalte lucruri donate vor ajunge în centre nou deschise pentru refugiații ucraineni.

Unii dintre voluntarii din Timișoara merg și mai departe pentru a le sări în ajutor vecinilor din Ucraina. Ciprian s-a întors de curând din Cernăuți, unde a dus medicamente și alimente celor care au rămas în zonele bombardate.

De la Timișoara va pleca săptămâna viitoare un nou transport cu hrană și medicamente care ar trebui să ajungă până la Kiev.

Source

Distribuie știrea