Vaccinare maraton și la Craiova, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, timp de opt zile. Gheorghiță: Este important să înțelegem că fiecare persoană care se vaccinează este o persoană protejată, care la rândul ei îi protejează pe cei din jur

Centrul de vaccinare de pe stadionul Ion Oblemenco a fost deschis la ora 8.00 și până în prezent au fost vaccinate, cu serul Pfizer, aproximativ 200 de persoane.

Pe Ion Oblemenco a ajuns și coordonatorul campaniei de imunizare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, care i-a vaccinat pe doritori.

„Cred că nu trebuie să vorbim în cifre. Este important să înțelegem că fiecare persoană care se vaccinează este o persoană protejată, care la rândul ei îi protejează pe cei din jur. Acesta este mesajul, nu trebuie să ne propunem o țintă. Trebuie să asigurăm vaccinarea a cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt pentru a avea o șansă cât se poate de reală de a reveni la normalitate.

Pentru că revenirea la normalitate, în opinia noastră, este mai degrabă o certitudine decât o simplă speranță și vedem că din punct de vedere al epidemiei, lucrurile stau cât se poate de bine. Sperăm să consolidăm această evoluție favorabilă și prin vaccinare putem asigura această consolidare”, a spus Gheorghiță.

Source

Distribuie știrea