• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Valori crescute de trafic pe Valea Prahovei şi pe DN 39 Constanţa – Mangalia

Aug 14, 2021

Aglomerație pe Valea Prahovei

Trafic intens se înregistrează şi pe raza staţiunilor Buşteni şi Azuga în ambele sensuri, precizează un comunicat de presă.

Totodată, trafic intens este şi pe DN 39 Constanţa – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea şi Eforie Nord, în ambele sensuri, şi între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, pe sensul către Constanţa.

În coloană se circulă şi la ieşirea de pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, către DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Bascov, judeţul Argeş.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se circulă în condiţii de fluenţă, fără tronsoane pe care să se formeze colane de autovehicule.

“Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează către diverse zone turistice să respecte limitele legale de viteză şi indicaţiile poliţiştilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie sau direcţia de deplasare, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Pe autostradă, acordaţi prioritate când părăsiţi spaţiile de servicii şi nu circulaţi pe banda de urgenţă”, se arată în comunicatul citat.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *