VIDEO. Bărbatul care și-a omorât copiii aruncându-i în apele unui baraj este de negăsit

Bărbatul din județul Bacău care și-a omorât doi copii, aruncându-i în apele unui baraj, este de negăsit. Polițiștii, jandarmii și pompierii continuă căutările. Anchetatorii au suspiciuni că acesta este în viață și se ascunde în zonă. Informații care vă pot afecta emoțional.

09 Mai 2022, 12:04 (actualizat 09 Mai 2022, 12:51) Știrile TVR |

Alarma a dat-o ieri mama copiilor, care a anunțat că după o ceartă, bărbatul a fugit cu băiețelul de 4 ani și fetiță de 5 luni și a amenințat că se sinucide.

Scafandrii au găsit ieri în lac doar trupurile celor doi copii.

Polițiști, jandarmi și pompieri scotocesc zona din apropierea lacului Răcăciuni în căutarea bărbatului care a plecat de acasă cu cei doi copii amenințând că se sinucide.

Anchetatorii au două ipoteze. Fie acesta a sărit în canalul de fuga, unde apa are câțiva metri și e căutat cu barca și cu ancore, fie a fugit și s-a ascuns în satele din împrejurimi. Totul a început cu o ceartă în familie.

Mama copiilor: Ne-am certat, m-a bătut, am fugit, mi-a luat fata din casă. Dormea mi-a zis că e ultima dată când o văd. A luat și băiatul și mașină și a plecat.

Un alt copil al familiei, mai mare decât ceilalți doi, a reușit să fugă la bunici în timpul scandalului. Femeia povestește că bărbatul o amenința de fiecare dată când se certau că le va face rău celor mici.

De altfel, el a fost internat la psihiatrie după un alt scandal, când a fost nevoie de intervenția autorităților. De această dată, femeia a aflat de la sora ei ce intenții avea bărbatul.

Mama copiilor: Am sunat la poliție, la 112 imediat, dar poliția când a ajuns aici probabil că era prea târziu.

Jurnalist: Vă e frică să stați acasă?

Mama Copiilor: De ce să-mi mai fie frică acum…dacă mi-a luat copiii ce rost mai are! Ne-am mai certat, a mai dat în mine, dar nu mă așteptam să facă așa ceva. Să-mi ia copiii și i-a dorit atât de mult pe copii.

Cumnata bărbatului: Nu știu dacă a fugit dacă s-a aruncat în apă. Noi am vorbit la telefon, dar că să zică că face ce a făcut nu ne-am așteptat.

Copiii au fost găsiți aseară în Lacul Răcăciuni. Nu au mai putut fi salvați. Iar deocamdată, împrejurările în care au murit rămân necunoscute.

Source

Distribuie știrea