Vijelii după caniculă. Zeci de copaci doborâți și mașini avariate în Capitală. Străzi inundate în Tecuci

Furtună violentă, cu grindină, în Capitală. Zeci de copaci au fost doborâţi, iar unele acoperişuri au fost afectate de vântul puternic. Imagini cu ploaia torenţială au fost surprinse în mai multe zone ale Bucureştiului. Ploi torenţiale şi vijelii au fost şi în judeţele Ilfov și Galaţi.

Copacii doborâţi de vântul puternic au avariat maşini, acoperişuri şi linii de troleibuz. Pompierii au primit zeci de apeluri de urgență.

Ștefan Eduard, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov: În urma furtunii, în București au fost zeci de solicitări pentru intervenția pompierilor, în intervalul 17.25 – 18.00. Peste 30 de copaci au căzut, două acoperișuri de casă au fost afectate, iar geamurile unei case au fost sparte.

În Ilfov, un stâlp de electricitate doborât de vânt a blocat trei străzi şi a lăsat fără curent electric trei clădiri. Iar la Tecuci, în judeţul Galaţi, vijelia a smuls bucăţi din tabla unui acoperiş şi le-a aruncat în mijlocul străzii. Canalizarea oraşului n-a mai făcut faţă cantității mari de apă, iar străzile au fost inundate.

Distribuie știrea