Vladimir Putin i-ar fi plasat în arest la domiciliu pe șefii serviciului de informații externe al FSB, nemulțumit de activitatea din Ucraina, potrivit unui expert în spionajul rus

Vladimir Putin | Foto: Shutterstock

„Putin pare să fie cu adevărat nemulțumit de FSB în Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (ramura de informații externe a FSB). Serghei Beseda, șeful Serviciului și adjunctul său Bolukh, au fost plasați în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior”, a scris Soldatov pe Twitter.

Putin appears to be truly unhappy with the FSB in Ukraine: he attacked the 5 Service SOiMS (FSB’s foreign Intelligence branch). Sergei Beseda, head of the Service, and his deputy Bolukh, head of the DOI, placed under house arrest, according to my sources inside.

— Andrei Soldatov (@AndreiSoldatov) March 11, 2022

Experții americani estimează că Rusia a pierdut până la 6.000 de militari în doar două săptămâni de război în Ucraina. Rusia a recunoscut pierderea a aproximativ 500 de militari, în timp ce Ucraina susține că pierderile armatei ruse se ridică la peste 11.000 de militari.

Source

Distribuie știrea