Volodimir Zelenski: “Apărăm Ucraina de 100 de zile. Victoria va fi a noastră”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri, într-un scurt mesaj video, că ucrainenii își apără țara de 100 de zile împotriva agresiunii ruse și că „victoria va fi a noastră”.

03 Iunie 2022, 16:14 (actualizat 03 Iunie 2022, 16:33) Știrile TVR |

Volodimir Zelenski

„Liderii facțiunilor parlamentare sunt aici, șeful de cabinet al președintelui este aici, prim-ministrul Ucrainei [Denis] Șmihal este aici, [consilierul prezidențial Mihailo] Podoliak este aici, președintele este aici. Echipa noastră este mult mai mare. Armata Forțele Ucrainei sunt aici. Cel mai important, oamenii noștri, oamenii țării noastre, sunt aici”, a spus Zelenski.

“Apărăm Ucraina de 100 de zile. Victoria va fi a noastră. Slavă Ucrainei”, a adăugat președintele ucrainean.

Mesajul este ecou al unui alt videoclip postat de președinte la scurt timp de la izbucnirea invaziei ruse, în februarie, când Zelenski a apărut flancat de staff-ul său pe o stradă din Kiev, spunând „toți suntem aici”, notează CNN.

CITEȘTE ȘI

Război în Ucraina | După 100 de zile de la începutul invaziei, forțele ruse ocupă 20% din teritoriul țării și controlează mai mult de 90% din Lugansk

Mesajele politicienilor europeni la 100 de zile de război în Ucraina. “Invazia lui Putin a adus moarte și distrugere la o scară nemaivăzută în Europa după al doilea război mondial”

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.