Vreme deosebit de rece, ploi slabe și descărcări electrice în București până în weekend

Meteorologii prognozează o vreme deosebit de rece pentru Bucureşti, până sâmbătă dimineaţa, interval în care se vor semnala ploi slabe, descărcări electrice, vânt slab şi moderat.

07 Aprilie 2021, 15:39 (actualizat 07 Aprilie 2021, 15:41) |

Furtună cu tunete și fulgere / FOTO: Autor: RAZVAN CHIRITA / AGERPRES FOTO Credit: AGERPRES/FOTO, foto.agerpres.ro

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 7 aprilie, ora 15.00 – 10 aprilie, ora 10.00, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă, îndeosebi în timpul nopţilor şi al dimineţilor.

Vor fi temperaturi maxime de 10 – 13 grade Celsius şi minime de 0 – 2 grade Celsius, cu valori mai scăzute în zona periurbană în noaptea de joi spre vineri (8/9 aprilie) şi în noaptea de vineri spre sâmbătă (9/10 aprilie), spre -3 grade Celsius.

Se va produce brumă, iar în prima parte a intervalului menţionat, trecător, vor mai fi ploi slabe.

În după-amiaza zilei de joi sunt posibile şi descărcări electrice, iar vântul va sufla slab şi moderat.

ANM a emis astăzi o informare de vreme deosebit de rece, ninsori şi viscol, valabilă până sâmbătă dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

Astfel, în intervalul 7 aprilie, ora 15:00 – 10 aprilie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade Celsius, în special în nordul, în centrul ţării şi în dealurile sudice.

Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menţionat, în sud-vest şi centru, cu viteze în general de 45 – 55 km/h, iar la munte peste 60 – 70 km/h, spulberând zăpada.

Sursa: Agerpres

Source

Distribuie știrea